Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Αγώνας Αλιείας του Ν.Ο.Καρύστου στο Σ.Ε.Φ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου ο αγώνας αλιείας με φελλό με τις τεχνικές εγγλέζικο και μπολονέζ που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου στις λιμενικές εγκαταστάσεις ΕΤΑ στο ΣΕΦ. Στον αγώνα συμμετείχαν 25 ομάδες από όλη την Ελλάδα. 

Ο δυνατός βοριάς, η γνωστή τράπεζα αγώνα για τους περισσότερους συμμετέχοντες, η άριστη διοργάνωση, η φιλική ατμόσφαιρα αλλά και τα ψάρια που κυκλοφορούσαν συνεφέρανε στο να γίνει ένας δυνατός αγώνας όπου όλοι έμειναν ικανοποιημένοι.

Μετά το πέρας του πεντάωρου ψαρέματος και το ζύγισμα των αλιευμάτων πρώτη νικήτρια ομάδα με αρκετά μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες αναδείχτηκε η ομάδα του Ν.Ο.Καρύστου αποτελούμενη από τους Μάνο Μελετίου και Γιώργο Βασιλάτο. Δεύτερη ομάδα η Ακαδημία Σαλαμίνας με τη Τερέζα Ζούλη και το Δημήτρη Χρυσανθόπουλο και τρίτη η ομάδα επίσης της Ακαδημίας Σαλαμίνας με τους Χάρη Τσέπελα και Αλέκο Σαπουνάκη. Κύπελλο μεγαλύτερου ψαριού ο Μάνος Μελετίου του Ν.Ο.Καρύστου ενώ κύπελλο μικρότερου αθλητή δόθηκε στο Μανώλη Περιβολάρη.

Αλυτάρχης του αγώνα ο έφορος αλιείας του Ν.Ο.Καρύστου Τάσος Περιβολάρης ενώ την επιτροπή συμπλήρωναν η Δέσποινα Κεφάλα και ο Αθανάσιος Κουτσουρέλης. Χορηγός της μαλάγρας η εταιρεία GFS ενώ δωροθέτες οι εταιρείες και τα καταστήματα: Arcofil, TIXI, Παναγιώτα Πατούνη, Γιώργος Δηλαβέρης, Άκης Τηνιακός και Γιώργος Νούσιας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...