Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή του Δημάρχου Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλου στον Διευθ/ντη της Α/θμιας εκπαίδευσης Εύβοιας

Επιστολή προς τον Διευθ/ντη της Α/θμιας εκπαίδευσης του Νομού μας απέστειλε ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος με θέμα την κάλυψη κενών από εκπαιδευτικούς σε σχολεία του Δήμου μας

Αναλυτικά η επιστολή είχε ως εξής:

«Πληροφορηθήκαμε με λύπη ότι στις τοποθετήσεις των νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής , που πραγματοποίησε το ΠΥΣΠΕ σε συνεδρίασή του την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 , δεν τοποθετήθηκε νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής στο 3ο Νηπιαγωγείο Καρύστου. 

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει ανάγκη να λειτουργήσει στο 3ο Νηπιαγωγείο Καρύστου τμήμα ειδικής αγωγής, ώστε να εξασφαλιστεί η φοίτηση μαθητών, που σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν στο σπίτι τους αβοήθητα. 

Επιθυμούμε να ζητήσετε άμεσα τον διορισμό και άλλων νηπιαγωγών και Δασκάλων Ειδικής Αγωγής , ώστε να λειτουργήσει, η ειδική τάξη του 3ου Νηπιαγωγείου, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου όπως και η παράλληλη στήριξη των Δημοτικών σχολείων στην Τοπική κοινότητα Καλλιανού και στην τοπική κοινότητα Αγ. Δημητρίου, όπου υπάρχουν μαθητές με πολύ σοβαρά κινητικά προβλήματα. 

Ζητάμε επίσης να συμπληρωθούν όλα τα κενά των σχολείων του Δήμου μας με αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές ειδικοτήτων. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία» 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...