Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Σοφία Μούτσου - Η αγάπη προς τα ζώα προϋποθέτει σεβασμό στον άνθρωπο

Τις τελευταίες μέρες διαβάζω όλα όσα συνέβησαν στα Νέα Στύρα σχετικά με τον θάνατο ενός μικρού αδέσποτου σκύλου και αισθάνομαι φρίκη.

Καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια !!!!!

Την είδηση μου μετέφερε ξημερώματα Τετάρτης ο
γιός μου που ήταν στην περιοχή και πραγματικά είχε συγκλονιστεί.

Λατρεύω τα ζώα, έχω φροντίσει δεκάδες αδέσποτα γατιά και σκυλιά, έχω ταϊσει με το μπιμπερόν άπειρα μωρά ζωάκια από το δρόμο που τα κουβαλάω σπίτι μου και τα νταντεύω και έχω μεγαλώσει το γιό μου με τις ίδιες αρχές αγάπης και φροντίδας προς τα ζώα.

Λατρεύω τον σκύλο μου τον Gordon και τον πριν απ' αυτόν τον Walter, τη Σίμπα, τη Λίλυ.... τον απίθανο γάτο μου τον Σούμπερτ που τον φόλιασε κάποιος ανισσόροπος στο Ψυχικό.....
Θέλω να πώ μ' αυτά ότι ξέρω τι σημαίνει ν' αγαπάς το ζωάκι σου.

Ο Gordon μας μωρό... Σήμερα είναι τεράστιος...

Ξέρω τι είναι να σε κοιτάει με άδολη αγάπη στα μάτια.

Ξέρω τι είναι να πονάς που το χάνεις.

Το καθένα απ' αυτά τα μικρά χνουδωτά πλασματάκια που δίνουν τόση αγάπη αφήνει το αποτύπωμά του στην ψυχή σου, κι ας μην το καταλαβαίνουν όσοι δεν είχαν ποτέ ζώο δικό τους.
Το να έχεις όμως κάποιο ζώο, όπως και το να αγαπάς τα ζώα, σημαίνει καταρχήν ότι είσαι άνθρωπος ευαίσθητος. 

Αυτό λοιπόν που συνέβη στα Νέα Στύρα (και δεν έχει κανένα νόημα να αναπαράγουμε την φρικιαστική είδηση) είναι απολύτως απαράδεκτο και κατακριτέο...

Ο δράστης αυτής της ιστορίας είναι ένας πολύ κοντινός μας άνθρωπος.

Ενας άνθρωπος που ζει και εργάζεται ανάμεσά μας.

Η πράξη του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των ζωόφιλων και είναι απολύτως φυσικό.
Εκείνο όμως που δεν είναι καθόλου φυσικό είναι ο παραλογισμός ορισμένων, η υπερβολική "ευαισθησία" που γίνεται βρισιά και χυδαιότητα, που γίνεται αυτοδικία, επιθετικότητα που γίνεται τελικά κακουργία !!!!

Ο πολύ κοντινός μας Κ.Λ. λοιπόν, μέσα από αυτή τη χυδαιότητα γίνεται ξαφνικά το "ανθρωπόμορφο κτήνος", ο "δολοφόνος", ο "αλήτης"........

Οργανώνεται και εκδήλωση αποδοκιμασίας μπροστά στο μαγαζί του υπεύθυνου...για να το κλείσουν το ρημάδι.. να μην πατήσει κανείς....

Η χυδαιότητα των "ευαίσθητων" θέλει να πάρει το νόμο στα χέρια της, να σκοτώσει, να σουβλίσει, να μαυρίσει στο ξύλο, να μποϋκοτάρει το μαγαζί και στην ουσία να κλείσει το σπίτι αυτού του ανθρώπου.

Σκασίλα τους λοιπόν των "ευαίσθητων" για τον εννιάχρονο γιό του υπεύθυνου και για τη γυναίκα του. Για τη γυναίκα του που είναι μια σπουδαία κοπέλλα, μια αγωνίστρια της ζωής με λεβεντιά ψυχής και ήθος σπάνιο που γνωρίζει όλη η περιοχή μας. Για το γιό του που είναι ένα πανέξυπνο και χαρισματικό πανέμορφο αγόρι που σε λίγο θα γίνει ένας σπουδαίος άντρας...
.
Σκασίλα τους λοιπόν των "ευαίσθητων" αν το αγοράκι αυτό τραυματίζεται ψυχικά και στιγματίζεται με όλα αυτά χωρίς να φταίει σε τίποτα...

Ο υπεύθυνος αυτής της πράξης θα απολογηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης και θα του αποδοθεί η ποινή που θα του αναλογεί. Αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Αυτό πρέπει να γίνει.

Είναι λογικό να εκφράζει κάποιος τον αποτροπιασμό του για την πράξη αυτή αλλά κάποιες αντιδράσεις ξεπερνούν κάθε όριο και γίνονται βαρβαρότητα που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Κάποιοι λοιπόν, στην προσπάθεια να αναδείξουν το γεγονός λένε ότι ο υπεύθυνος είναι βάρβαρος, δέρνει τη γυναίκα του, βιαιοπραγεί στο παιδί του κι άλλα πολλά....

Επειδή τυχαίνει να τον ξέρω καλά, ο υπεύθυνος αυτής της πράξης είναι ένας άνθρωπος που έχει σπουδάσει γεωπόνος, αν και ελάχιστοι το ξέρουν, και δεν είναι καθόλου "ανθρωπόμορφο κτήνος".....

Θεωρώ ντροπή όμως στο όνομα της ζωοφιλίας να διασύρουν μια οικογένεια ολόκληρη, ντροπή να εξευτελίζουν μια σπουδαία γυναίκα κι ένα θαυμάσιο παιδί. 

Ας αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της ως η μόνη αρμόδια για την τιμωρία όπως ορίζουν οι νόμοι.

Και αφού για τον υπεύθυνο αυτόν θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη εμείς ας κάνουμε καμμιά έντονη διαμαρτυρία για τη Γάζα και για τα εγκλήματα που συντελούνται εκεί εναντίον αθώων αμάχων ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

Για να δούμε τι σημαίνει ΕΓΚΛΗΜΑ !!!

Γιατί γιαυτό το έγκλημα τα ελληνικά κανάλια δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο όσο για τα Νέα Στύρα...
Αυτό που έγινε στα Νέα Στύρα πρέπει να φτάσει στη Δικαιοσύνη που είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει.

Αλλά, δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι την ίδια ώρα όπου, ενώ, ασχολούμαστε μόνο με το τι συνέβη στα Νέα Στύρα κανείς δεν μιλάει για το πόσα αθώα παιδιά χάνονται από τους βομβαρδισμούς στη Γάζα, πραγματικά φρικιώ και φοβάμαι...

Φοβάμαι τους "ευαίσθητους" και τους "πολιτισμένους" ...

Σοφία Μούτσου
πρώην Δήμαρχος Στυρέων


59 σχόλια:

  1. Ε τότε να μην ασχολούμαστε με τίποτα, καθώς πάντα θα υπάρχει κάτι άλλο.
    Αν ασχοληθούμε με το την κακοποίηση ζώων θα πεταχτεί κάποιος να πει οτι είναι πιο σημαντικό να ασχοληθούμε με τους βιασμούς.
    Αν ασχοληθούμε με τους βιασμούς θα μας πουν γιατι δεν ασχολούμαστε με την παιδεραστία.
    Αν πιάσουμε την παιδεραστία θα μας πουν γιατι δεν ασχολούμαστε με την γάζα.
    Αν ασχοληθούμε με την γάζα θα μας πουν γιατί δεν ασχολούμαστε με τα παιδιά στην αφρική.
    Και γενικά πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα ακολουθήσει αυτή την τακτική φίμωσης με αυτό το δήθεν επιχείρημα του "πιο σημαντικού".
    Όσο για το "κοντινός άνθρωπος" ήταν πολύ αστείο. Αν εξαιρέσουμε τους ... εξωγήινους, όλοι έχουν κάποιον κοντινό άνθρωπο, από τον Χϊτλερ μέχρι τους παρανοικούς δολοφόνους. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Το άρθρο σου ουσιαστικά ζητάει συγκάλυψη με αυτό το επιχείρημα απλά επειδή κάποιος είναι "κοντινός μας άνθρωπος".
    Να καλύπτουμε λοιπόν τον βιαστή αν είναι γνωστός μας, τον παιδεραστή αν είναι γνωστός τον δολοφόνο αν είναι γνωστός.
    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

      Διαγραφή
  2. να σας ενημερουσε λοιπον ότι πραγματι ειμαστε ευαίσθητα ατομα ολοι εμεις οι φιλοζωοι και γι αυτό θα κανουμε και ειρηνη διαμαρτυρια για την δολοφονια που εγινε σε μια αθωα ψυχουλα που ο "καλος σας ανθρωπος" το δελεασε με φαγητο για να μπορεσει να το ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!!!!!!!!οσο για το ότι είναι αλκολικος και ασκει βια στο 8 παιδι του και στην γυναικα του δεν το λεμε οι φιλοζωοι αλλα οι συμπολίτες σας που τον ξερουν!!!!!!ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!!!!!!!!ΕΣΕΙΣ????????πιο πολύ σαν προεκλογικη προπαγανδα μου φαινετε το κειμενο που γραψατε παρα το ότι εισαστε ευαίσθητος ανθρωπος που αγαπάει και τα ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος!!! Τι λέτε ? Να μην αναπαράγουμε την είδηση ? Την κτηνωδία? Θα την αναπαράγουμε μέχρι να του κλείσουμε την ταβέρνα. Και το σπίτι του δεν το κλείνουμε εμείς. Ο ίδιος το κλείνει. Και αν με τόση ψύχρα και ηρεμία σκοτώνει ένα ζωάκι μπροστά σε πελάτες και περαστικούς, τότε δεν τολμώ να φανταστώ τι κάνει στο σπίτι του μέσα στη γυναίκα του και το παιδί του. Το άτομο αυτό είναι βίαιο και άκρως επικίνδυνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην χρησιμοποιείτε το παιδί και την μαμά για ασπίδα!!!
    Στο ίδιο σπίτι μεγαλώνει και αν είναι να έχει κάποιον για πρότυπο αυτός θα είναι η μαμά και ο μπαμπάς!!!
    Κανονικά και η γυναικα του και το παιδι του πρεπει να βρίσκονται στην διαδήλωση διαμαρτυρίας!!!
    Πως να αποκτήσει στο μέλλον αυτό το παιδι ενα κατοικίδιο όταν τώρα που είναι σε αυτήν την ηλικία βλέπει οτι βλέπει!!!
    Ίδιο θα γίνει και αυτό!!!
    Ψυχιατρείο θέλει ο τύπος!!!
    Αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε.....την χώρα της κάλυψης της βρωμιας!!!!
    Δεν θέλω να καταστραφεί μια οικογένεια αλλά θέλω να τιμωρηθεί όπως πρεπει!!!!
    Αν το έκανε ένας άνεργος, άστεγος θα τον τρωγανε οι πάντες!!!!
    Έτσι να γίνει και τώρα!!!!
    Ψυχιατρείο να στρώσει χαρακτήρα!!!
    Το παιδι στο μέλλον θα καταλάβει τι έκανε ο πατερας του!!!
    Όλοι έχουν παιδικά τραύματα....μικρά ή μεγαλα.....
    Όταν καλυπτεις κάποιον ενω αντιλαμβάνεσαι το λάθος γίνεσαι συνεργός κύρια Σοφία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαστε ασόβαρη και λυπάμαι ειλικρινά που εκπροσωπούσατε τους ανθρώπους της περιοχής σας...Όσο βλέπω αυτό το ''δεν είναι καθόλου ανθρωπόμορφο τέρας'' πραγματικά απορώ πως σας επέλεξαν ως δήμαρχο....Αν δεν είναι αυτός ανθρωπόμορφο κτήνος, που σκότωσε με τόσο βάναυσο τρόπο ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα, τότε ποιός είναι?Θα σας απαντήσω εγώ εκτός από αυτόν είσαστε και όλοι εσάς που είχατε σφραγισμένα τα στόματα σας για το γεγονός ότι βιαιπραγούσε εναντίον της οικογενειας του!Όσο για το πτυχίο της γεωπονικής εγώ προσωπικά το έχω ΧΕΣΜΕΝΟ! Τι μας το αναφέρετε?Ως ελαφρυντικό???Τα πτυχία δεν προσδίδουν ούτε ανθρωπιά ούτε ήθος ούτε παιδεία!!!Ντρέπομαι για λογαριασμό σας που έχετε το θράσος να τον υπερασπίζεστε...Όσο για τα παιδάκια στην Γάζα όλους μας λυπεί το γεγονός αλλά παρεμπιπτόντως ούτε εσάς είδαμε να διαμαρτήρεστε!!!Δημιουργήστε μια συγκεντρωση και να είσαστε σίγουρη ότι θα είμαστε εκεί!Άντε λοιπόν περιμένουμε να δούμε την δική σας ανθρωπιά! Και τέλος ποιά νομίζτε ότι είσαστε εσείς που θα μας υποδείξετε για ποιο λόγο θα πρέπει να διαμαρτυρηθούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς πάλι φοβόμαστε τους αναίσθητους και τους απολίτιστους....στις οποίες κατηγορίες ανήκετε και εσείς και το ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι περιμένεις από μια πρώην δήμαρχος που δεν έχει κάνει τίποτα για τα αδέσποτα, έχει και σκυλιά, εμ βεβαια τα δικά τις σκοτώσανε? αδέσποτο ήτανε, εδώ είναι η διαφορα μας κυρια πρώην δημαρχου, εμείς και τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ δικά μας τα βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην βριζετε τον ταβερνιαρη που δολοφονησε την Μαγκυ,συγχιζεται η πρωην δημαρχος Σοφια Μουτσου!!
    Κυρια μου,την οικογενεια του κανείς δεν την πειραξε και δεν την ντροπιασε εκτός απο τον ιδιον και ολους εσάς που γνωριζατε τι περνουσε αυτή η οικογενεια αλλά δεν μιλουσατε και δεν κανατε κάτι,πριν φτασει στο εγκλημα.Εσεις οι....κοντινοι του,δεν γνωριζετε τι ακουγεται για τον χαρακτηρα και την συμπεριφορα του,απορω!Δεν εχουμε καμια αμφιβολια εμεις οι ευαισθητοι,χωρις τα ειρωνικα σας εισαγωγικα,οτι το χερι που σηκωνει μια καρεκλα και δολοφονει ενα αθωο πλασμα,δελεαζοντας το μαλιστα με το φαγητο που απεγνωσμενα ζηταγε,δεν θα δισταζε να σκοτωσει και ενα ανθρωπινο πλασμα.Θα τον υπερασπιζοσασταν και τοτε με την ιδια θερμη;Διαβαστε και κανενα βιβλιο ψυχολογιας,καλο θα σας κανει.Αληθεια,αυτον που φωλιασε τον γατο σας γιατι τον λετε ψυχακια;Δεν εχει οικογενεια αυτος;Η δεν πειραζει γιατι ειναι ....μακρυνος σας;Αφησε μας λοιπόν,πολιτικαντισσα της κακιάς ωρας,που το παιζεις και ανθρωπιστρια και θα μας πεις κι οτι ξερεις αν διαμαρτυρομαστε ή οχι για την Γαζα!Βρηκατε ολοι οι "φιλανθρωποι" και "ανθρωπιστες" την καραμελα να θυμαστε τα παιδακια,τους αστεγους και την Γαζα σε καθε φιλοζωικο ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ίδιος έφερε σε αυτή τη θέση τη γυναίκα του,το παιδί του και το μαγαζί του....Όταν σκότωσε το ζώο όμως δεν έδειξε να τον νοιάζει,τι έχει να διδάξει αυτή η πράξη στο μονάκριβο του!!!!...Μόνο τον σκύλο λυπόμαστε Κυρία μου,γιατί έχουμε αξίες!!! Και κρίμα που δεν ήμαστε οι ευαίσθητοι που επιθυμείτε,να σιωπούμε για να μην ενοχληθεί ο αποτυχημένος Γεωπόνος και πλην σαφώς ψυχοπαθείς δολοφόνος.....Ρε αααιιιιι στα τσακίδια ουυυυυυσττττττ.....Εσύ που είσαι ευαίσθητη και τον γνωρίζεις κι όλα να τον πάρεις σπίτι σου τώρα,να τον παρηγορείς,τα ίδια μυαλά κουβαλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΓΕ !!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΕΩΠΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ , ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ , ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  10. Σοφία Μούτσου το ξεκινάς καλά το κείμενο σου αλλά στην συνέχεια με όλα όσα γράφεις διαψεύδεις ότι καταδικάζεις απερίφραστα την ενέργεια αυτή. Την ονομάζεις ενέργεια και όχι δολοφονία? Είσαι υποκρίτρια. Μια ψεύτρα. Αν την καταδίκαζες απερίφραστα την δολοφονία θα έμενες εκεί και δεν θα έγραφες τίποτε απολυτώς άλλο. Είσαι μια υποκρίτρια. Το να καταλάβεις και να ξεχωρίσεις ποιό είναι το θύμα και ποιός ο θύτης είναι αδύνατο για το φτωχό σου μυαλό. Το ανυπεράσπιστο αυτο αδέσποτο έχασε την ζωή του με τον πιο βασανιστικό και άδικο τρόπο. Το μόνο που καταδικάζεις είναι οι επιθέσεις που γίνονται απο την αγανάκτηση του κόσμου προς τον δικό σου άνθρωπο! Ο κόσμος που αγανακτεί και πράγματι λέει και κάτι παραπάνω (και καλά κάνει αυτό πάντως δεν σκοτώνει) είναι αυτός που σέβεται και αγαπάει και τα ζώα και τους ανθρώπους. Δεν κάνει διακρίσεις απλά παίρνει το μέρος του βασανισμένου και μέχρι θανάτωσης σκύλου. Είσαι άθλια εσύ και ο δικός σου άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ( ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ) ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ (ΓΙΟΣ + ΣΥΖΥΓΟΣ) ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ . ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ!!! ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΣΤΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κα Μουτσου επιβεβαιωνετε και εσεις τα οσα λεγονται για την πολη μας. ο,τι θα υπαρχει πληρης συγκαλυψη του φονια απο τις αρχες και την ηγεσια του τοπου. ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτο το ον ειναι επικινδυνο και για την οικογενεια του και για την κοινωνια οι πρωτη που επρεπε να αντιδρασεται ειναι η εκει κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πάντως για να ακριβολογούμε δεν είδα καμία δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της...και αν την κανει θαναι λόγω της έκτασης του θέματος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ,ΔΕΝΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυρία Μούτσου ,δεν σας έχει εγκαταλείψει το πατερναλιστικό σας ύφος..σας αρέσει να κάνετε τον "πατερούλη" και να υποδεικνύετε ποιόν αγώνα αξίζει ή δεν αξίζει να στηρίξουμε..γιατί βέβαια εσείς ξέρετε από όλους εμάς καλύτερα και μας αγαπάτε..Αφήστε μας να δώσουμε όποιο αγώνα θέλουμε για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας!!!και μη μας ψυχαναγκάζετε με τύψεις και ενοχές που θα έπρεπε να τις έχει ο εκτελεστής προς την οικογένειά του και όχι η κοινότητα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγω ρε παιδια, δε θα ασχοληθω με τις ακαιρες ευαισθησιες της κ.κ. πρωην, αλλα με το γεγονος οτι ολο αυτο ελαβε χωρα μπροστα στα ματια περαστικων και πελατων του...καπηλιαρη, οι οποιοι απ ο,τι καταλαβαινω, μιας και δε γραφτηκε μεχρι τωρα κατι περι του αντιθετου, δεν αντεδρασαν καν στο περιστατικο -ισως και να συνεχισαν απτοητοι το φαγητο τους. Αν αυτο δε λεγεται συναυτουργια, πως αλλιως θα μπορουσε να χαρακτηριστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι ΜΟΥΤΣΟΚΟΛΛΙΑΔΕΣ επί παντός επιστητού
    Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω η πρώην δήμαρχος ως προς τι εκφέρει άποψη για το απεχθές;
    Ως απλός πολίτης, ως πρώην δήμαρχος Στύρων, ως "πατερούλης" όπως εύστοχα παρατηρεί κάποιος φίλος παραπάνω, η ως προστάτης του ψυχασθενή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ψυχραιμία! Ουδείς μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια συμπεριφορά, άλλα και το να πάρει ο κόσμος το νόμο στα χέρια του όπως διαβάζω για διαδηλώσεις αύριο έξω από το μαγαζί του εστιάτορα, παραπέμπει σε άλλες εποχές και συμπεριφορές !! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα έστω και σε αυτό το ανεπαρκές κράτος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχουμε το δικαιωμα εκφρασης????δεν εχουμε το δικαιωμα να νιωθουμε αποτροποιασμο με αυτη τη πραξη???ισα ισα επειδη το κρατος ειναι ανεπαρκες πρεπει να δρασουν οι σκεπτομενοι και συναισθανομενοι πολιτες.....

      Διαγραφή
  21. Κυρία Μούτσου, συγκινητική η προσπάθεια υποστήριξης του δημότη σας και την κατανοώ, Ίσως στη θέση σας να έκανα το ίδιο, δεν ξέρω. Θα πρέπει να μάθετε κι εσείς κι ο εν λόγω δημότης σας, ότι υπάρχει πάντα σχέση πράξης-συνέπειας. Ακόμη κι αν αυτή η αρχή διαφύγει της δικαιοσύνης, δεν μπορεί να ξεφύγει της κοινωνικής κρίσης. Τελικά ο εν λόγω κύριος πράγματι έπραξε αυτό για το οποίο κατηγορείται ή όχι? Αν το έπραξε γιατί δεν πρέπει να αναδειχθεί το γεγονός, με όποιες συνέπειες για τον ίδιο? Πόσο υγιέστερο θα ήταν να το κρύψουμε (και αυτό) κάτω από το αμαρτωλό χαλάκι μας? Όχι, δεν τα κρίνει όλα η δικαιοσύνη ... τα κρίνουν και τα κοινωνικά αντανακλαστικά! Να συμπληρώσω ότι κατάγομαι από τους Ραπταίους ... έτσι για την ιστορία του σχολίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γράφετε: "Είναι λογικό να εκφράζει κάποιος τον αποτροπιασμό του για την πράξη αυτή αλλά κάποιες αντιδράσεις ξεπερνούν κάθε όριο και γίνονται βαρβαρότητα που ξεπερνά κάθε φαντασία."

    1) Οι αντιδράσεις αυτές υπερασπίζονται το δικαίωμα της ζωής. Τα ζώα δεν έχουν φωνή, εμείς όμως έχουμε.

    2) Βαρβαρότητα! Για ποια βαρβαρότητα μιλάτε? Για του πελάτη σας? Γιατί άλλη βαρβαρότητα δεν βλέπω.Μόνο την κτηνωδία του ανθρωποειδούς.

    Καλή η προσπάθεια σας να καλύψετε τον πελάτη σας ( γιατί είναι πασιφανής η πελατειακή σχέση πολιτικού-ψηφοφόρου) αλλά το μόνο που καταφέρατε είναι να εκτεθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κκ πρωην, συγκινητικα πολυ ολα σα ειπατε... για τα ζωακια σας, για τον γιο σας που μεγαλωνει με αναλλογα συναισθηματα, κ.λ.π. εγω ομως που ετυχε να βρισκομαι στα Στυρα, εμαθα οτι ο δολοφονος του αμοιρου ζωου, ειναι αλκοολικος και κακοποιει επισης την πραγματικα εξαιρετη γυναικα του.. φανταζεστε λοιπον ποσο ομορφα ζει ο μικρος γιος του;; τον ρωτησατε ποτε, αν ειναι χαρουμενο κι ευτυχισμεν παιδι;; αν η ζωη του ειναι οπως πρεπει να ειναι;; αν νιωθει ασφαλεια διπλα στον αλκοολικο πατερα του;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... τωρα ξαφνικα σας επιασε ο πονος..... παρτε την υποκρισια σας απο μπροστα μας.. το γνωριζουμε το ειδος πολυ καλα.... ειναι αυτο που εφερε την πατριδα μας σ'αυτα τα χαλια... και κυρια πρωην, αν υπηρχαν αρχες και δικαιοσυνη, κανενας φιλοζωος δεν θα αφηνε το σπιτι του και τις δουλειες του, για να τρεξει να υπερσπιστει την Μαγγυ.... θα το ειχατε κανει μονοι σας... αλλα κι εσεις, σαν ολους τους πολιτικους και τους νομους σας, αρεσκεστε στα κουκουλωματα....λιγη ντροπη και λιγη τσιπα κ. πρωην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά οι φιλόζωοι δε νοιάζονται για τη γυναίκα και το παιδί του ταβερνιάρη, όπως λέτε, αυτός πότε ακριβώς νοιάστηκε για το τι θα διδάξει στο παιδί του με αυτήν την πράξη; Αυτός σκασίλα του για το αν θα εκθέσει την οικογένειά του; Μήπως τελικά να του πούμε και μπράβο; Και αφήστε τη Γάζα, έχουμε κι εδώ στην Ελλάδα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια, ή μήπως η κρίση δεν σας έχει ακουμπήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σοφία θλίβομαι ειλικρινά για τη στάση σου...
    Αν είχε συμβεί στο δικό σου σκυλί τι θα έκανες?
    Γιατί αυτό το σκυλί το αδέσποτο, κάποιοι το φρόντιζαν και το τάιζαν και το αγαπούσαν... (όχι ότι έχει σημασία βέβαια...)
    Θλιβομαι επίσης γιατί σε πιάνω ανενημέρωτη.
    Οι ψυχολόγοι λένε ότι το προφίλ του ανθρώπου που σήμερα κακοποιεί ανυπεράσπιστα ζωα αυριο το κάνει ΚΑΙ στον άνθρωπο...
    Επίσης ξέρω ότι ο άνθρωπος αυτός αποκλείεται να έχει μεγαλώσει ένα ισορροπημένο παιδάκι... με αυτά που έχει βιώσει το παιδάκι από κείνον.
    Τρίτον και εξίσου σημαντικό για μια ακόμη φορά βλέπω ότι τα πτυχία δεν κάνουν τους ανθρώπους.
    Η σιωπη Σοφία μου είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ! Είμαι σίγουρη ότι ο άνθρωπος αυτός που έκανε αυτό το έγκλημα μπροστά στα μάτια άλλων ανθρώπων έχει κάνει χειρότερα στα ζωα πίσω από τις πλάτες τους και όλοι εκεί γύρω οι ντόπιοι δεν μιλούσαν... ίσως γιατί τους βόλευε που έβρισκε το κουράγιο να κάνει αυτό που εκείνοι δεν μπορούσαν: Να καθαρίσει το χωρο από τα ενοχλητικά αδεσποτα.
    Πράξεις τέτοιες να ξέρετε ότι όχι μονο θα μας βρίσκουνε μπροστά τους (όλο το φιλοζωϊκό κίνημα σα γροθιά) αλλά θα βρίσκουν μπροστά τους και τον ξένο τουρίστα που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κάτι τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιακάδα, έχεις απόλυτο δίκιο! Η σιωπή είναι συνενοχή! Δε θα γίνουμε συνένοχοι κανενός δολοφόνου σκύλου ή άλλης ψυχής

      Διαγραφή
  26. Σοφία Μούτσου εσύ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πρωτοστατείς σε διαδηλώσεις για τη Γάζα; Αντε γιατί από υποκρισία άλλο τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σσσσσσ, ησυχία! μη μάθουν οι τουρίστες τα χάλια μας! Αυτό προτείνει η Σοφία Μούτσου! Πετάμε και μία Γάζα και κλείσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πραγματικα κρίμα που εχετε τετοιες αποψεις κυρια Μουτσου…
    Απογοητευση και ανησυχία για το μέλλον αυτου του τοπου.

    Ευτυχως που πηρε διάσταση το θεμα, προστατευετε η οικογένεια του κυρίου που με μαθηματική ακρίβεια θα ασκησει βια στον γιο του και την γυναίκα του.
    Αν και οπως μάθαμε απο την τοπική κοινωνία, το εχει κανει ηδη.

    Εσεις τι κανατε για το παιδακι και την γυναικα του οταν ο κυριος βιοπραγουσε.. Τους σκεφτήκατε? Οχι! τους αφησατε βιασμενους.. Στην σιωπή τους…

    Αποφευγουμε τα χειροτερα οταν ο Κ.Λ μπει στην φυλακη γιατι ειναι για τα σιδερα.
    Οταν συμπεριφέρεσαι βαναυσα σε ενα ζωο δείχνει την ψυχολογική σου κατάσταση (δεν μιλαμε για πολιτισμο, μόρφωση.. δεν συνοδευουν την προσωπικότητα και το ηθος του τερατος Κ.Λ) Ο ανθρωπος ειναι σοβαρα επικινδυνος.

    Κανενας δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρει ζωες.
    Τα ζωα εχουν δικαιωμα να ζησουν και οι ανθρωποι, οι πολιτισμενοι, πρεπει να τα προστατευουν.

    Εσεις τι κανετε για την Γάζα?
    Θα θέλαμε πολύ να διαβάσουμε ενα κειμενακι περι αυτου.
    Ασχοληθειτε με την εξωτερικη πολιτικη κι εμεις θα ξεβρωμισουμε τον τοπο μας απο τους ψυχανωμαλους.

    Ευελπιστω πως η δικαιοσυνη θα κανει το καθηκον της και δεν θα χαιδεψει τον δολοφονο. Δεν θα περασει ετσι. Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η λογική του παραλόγου Κυρία Μούτσου είναι η επιχειρηματολογία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητη σοφια, το οτι ειναι γεωπονος γιατι το αναφερεις??το οτι ειναι "μορφωμενος"τον κανει κ πολιτισμενο παραλληλα???τετοια κτηνωδια που εκτιληχθηκε στα νεα στυρα μονο ενα ανανδρο τερασ θα μπορουσ2 να κανει...κ αυτο ακριβως ειναι ο "κοντινος σας ανθρωπος"...ο ανθρωπος της διπλανης πορτας που βασανιζει αθωες ψυχες, κ εσεις λετε οτι πρεπει να κλεισουμε τα ματια, να μην ασχοληθουμε με αυτον τον ανθρωποκ να ασχοληθουμεε τα τα γεγονοτα της γαζας..κ ρωτω , αγαπητη, φιλοζωη σοφια,αν δε μπορουμε να ορθωσουμε το αναστημα μας σε ενα τετοιο περιστατικο κ κλεισουμε τα ματια πιστευεις στα αληθεια οτι θα μας ενοιαζε στο παραμικρο τι γινεται σε μια αλλη γωνια του πλανητη???αν δε ενδιαφερθουμε για την υπερασπιση των αδυνατων της γειτονιας μας , της χωρας μας, πρωτα πως θα ενδιαφερθουμε για κατι που ειναι μακρυα μας κ δε το βιωνουμε εμεισ οι ιδιοι?????κ η απαντηση ειναι αυτη, αυτος που κλεινει τα ματια στο περιστατικο που εγινε στα νεα στυρα ευβοιας εν ετη 2014 ειναι αυτος που κλεινει τα ματια στο παιδι που κακοποιειται, στη γυναικα που βιαζεται, στα παιδια της γαζας που πεθαινουν απο τις βομβες, στα παιδια της αφρικης που πεθΙνουν απο την πεινα....κανενα ελεως στους βασανιστες οποοδηποτε κ αν ειναι το θυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας και που θεωρείτε "κοντινό σας άνθρωπο"", έναν βίαιο αλκοολικό δολοφόνο που εκτός από το ότι κακοποιεί την οικογένειά του και κάνετε τα στραβά μάτια, δολοφόνησε με τέτοιο αιμοχαρή τρόπο ένα αθώο κουτάβι!!! Η μόρφωση και η παιδεία κάποιου κρίνεται από τη συμπεριφορά του κυρία "δήθεν φιλόζωη" και '' δήθεν ευαισθητοποιημένη για τα παιδάκια στη Γάζα"", που τώρα τα θυμηθήκατε και με αφορμή τον ξεσηκωμό τόσων ανθρώπων γι αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα!!! Αντί να τον πάτε σηκωτό στην αστυνομία για να του επιβληθούν οι αυστηρότερες κυρώσεις του ψυχανώμαλου, έχετε ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να τολμάτε να τον υπερασπίσεστε κι όλας!!! Τους "" ανθρώπους "" σαν κι εσάς λοιπόν φοβάμαι περισσότερο που δυστυχώς έχουν και θέσεις εξουσίας!!! "" Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ""" ( ΓΚΑΝΤΙ)!!! - Αν σας λέει τίποτα αυτό το όνομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καταδικαστέα η πράξη από όλους άλλα η ανθρωποφαγία σε όλο το μεγαλείο από κάποιους φιλόζωους γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι.
    H ελευθερία λόγου, ελευθερία έκφρασης όπως αυτή της κ. Μούτσου είναι δικαίωμα του καθενός και όχι τα λαϊκά δικαστήρια από αυτόκλητους δήμιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αντί να λέμε πάλι καλά που δείχνουμε ανθρωπιά κ επιτέλους η αντίδραση κ η κινητοποίηση σε τέτοια θέματα ειναι η πλειοψηφία κ όχι 2-3 άνθρωποι όπως κάποτε που θα χαρακτηρίζονταν κ γραφικοί, έχουμε τέτοιους τιμητές ανθρωπίνων αξιών σαν εσάς.

    Σαν νοήμων ενήλικας, νοιάζομαι για την Γάζα, δν θα αδιαφορησω κ για το σπίτι μου όμως. Θα με συγχωρήσετε λοιπόν κυρία μου, αλλά δν σας θεωρώ αξία να κάνετε υποδείξεις κ να πατρονάρετε συνειδήσεις.

    Δν τν ξέρω τον κύριο, ουτε θελω να τον γνωρίσω, συμπονώ την οικογένειά του μόνο για την ντροπή που θα νιώθουν ως άνθρωποι γτ κάποιος τόσο κοντινός τους φέρθηκε... Τελοσπαντων όπως φέρθηκε. Τπτ λιγότερο, τπτ περισσότερο. Κ το ότι έχει οικογένεια έπρεπε να το σκεφτεί πρώτα ο ίδιος, όχι τωρα να χρησιμοποιούνται ως ασπίδα. Είναι άδικο, κουτοπόνηρο κ δειλό.

    Αλλά αν φορούσε παντελόνια, ετσι θα φερόταν;

    Κ ναι. Κ λαϊκό δικαστήριο κ κατακραυγή κ από όλα, ώστε ο καθένας όχι μόνο να ειναι υπεύθυνος των πράξεων του απέναντι στον νόμο, αλλά κ υπόλογος σε ανθρώπους που τέτοια συμπεριφορά τους προσβάλλει, πέρα από το ότι τους στεναχωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τι είναι αυτά που λέτε κ.Μουτσου λυπάμε ειλικρινά που παραθερίζω απο 1990 εχω σπίτι δηλαδή(κεφάλα) ουτε σεντς πλέον σε κανένα σας στα Στύρα λυπάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. διαφωνω μαζι σας κα Μουτσου...Αυτή η πραξη πρεπει να μαθευτεί παντου γιατι είναι αποτρόπαια...είναι εγκλημα...όλα τα εγκληματα πρεπει να γινονται γνωστα και από κει και περα οσοι θελουν να τα αποδεχτουν ας τα αποδεχτουν...αλλα ως ανθρωποι εχουμε δικαιωμα να ξερουμε που τρωμε...που πηγαίνουμε τα παιδια μας να φανε...είναι δικαιωμα μας αυτό.Απο κει και περα η δικαιοσύνη θα αποφανθεί...αλλα εμεις πρεπει να ξερουμε.Αληθεια όμως πιστευεται εσεις πως στην Ελλαδα που ζουμε το δικαστικο συστημα θα τιμωρησει αυτόν τον ανθρωπο όπως του αρμοζει????Και αν η γυναικα του είναι αγωνιστρια τι δουλεια εχει με έναν τετοιο ανθρωπο???αφου δεν της ασκείται καποιο ειδος βιας γιατι μενει???εσεις θα μενατε???Νομιζω πως μενετε στο προφανες...εχετε καταλαβει ότι αυτή την ιδια βια μπορει να τη ασκει στη γυναικα του στο παιδι του η σε έναν αλλον ανθρωπο??Εχετε σκεφτει ποτε ότι το παιδι του (που όπως ειπατε μπορει να στιγματιστεί από τη κοινωνικη κατακραγη) μπορει να παραδειγματιστεί από αυτές του τις πραξεις και να κανει τα ιδια όταν μεγαλωσει????Εχετε καταλαβει ποσο μεγαλο κοινωνιο φαινομενο είναι η βια στα σκυλια???Διοτι ακριβως ισως δεν μενει μονο εκει...δεν πρεπει ποτε να δικαιολογούμε τέτοιες πραξεις και κακως το κανατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεια ποσο λογικο είναι ενας ανθρωπος να σηκωσει μια καρεκλα και να σκοτωσει ένα αθωο ζωο????τι συμβαινει με αυτόν τον ανθρωπο???με το μυαλο του??τι τον ωθει να κανει κατι τετοιο???δε μου φαινεται και πολύ λογικος μαλλον ικανος για αλλα χειροτερα ..κριμα που τον υποστηριζετε ...κριμα μια πρην δήμαρχος δε θα πρεπε να λεει τετοια πραγματα...θα πρεπει να ενδιαφερετε για τους πολιτες του τοπου της...ειστε σιγουρη πως δε θα το κανει σε έναν ανθρωπο????ειτε από αμελεια ειτε προμελετημένα...ειτε εν βρασμο???δεν ξερω διαφωνω.Ειναι θεμα αρχων και αυτος ο ανθρωπος δυστυχως δεν εχει.

      Διαγραφή
  36. Καλα τα λεει !!! Γιατι ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ πεθαινουν ανθρωποι !!! Μενουν χιλιαδες ανεργοι καθε μερα,αυτοκτονουν απο 2 ατομα και πεινανε εκατονταδες..ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ειναι και αυτοι απο την Γαζα,που εγκαταλειπουν σπιτια και ζωες επειδη Εβραικα σκυλια τους σφαζουν στο γονατο..ομως τετοιος ντορος και τετοια κουβεντα τοσες μερες δεν εχει γινει...αλλα ξεχασα :D Eκτος του οτι τα Μεσα Μαζικης Παραπληροφορησης τα θαβουν ολα αυτα,τωρα στην επικαιροτητα ειναι το σκυλακι...ας ασχοληθουμε μ αυτο λοιπον..αχ αυτος ο Ελληνας με την μνημη χρυσοψαρου..!!!Ποτε θα του παρουν μεχρι και το σπιτι και δεν θα χει παρει χαμπαρι καμια ωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα μπορουσατε να αυτοπυρποληθειτε εξω απο την αμερικανικη πρεσβεια, ως ενδειξη διαμαρτυριας για την υπαρξη των "εβαραιικων σκυλιων"...αυτη σας η πραξη πιθανον και να σηματοδοτουσε την αρχη της αποδυναμωσης του πανισχυρου εβραικου lobby στις ΗΠΑ....

      Διαγραφή
  37. Καλα που ειστε πρωην δημαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ποιους λεμε ανθρωπομορφα τερατα λοιπον; Αυτους που αφαιρουν την ανθρωπινη ζωη; Οχι γενικα την ζωη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εδώ δεν έχει ο κόσμος να φάει και εμείς ασχολούμαστε τόσες μέρες [αποτρόπαια πράξη βεβαίως] με ένα σκυλί!
    Ρε δεν πάμε καλά !!
    Κοιτάξτε όλοι δίπλα σας το πλεόνασμα φτώχειας και δυστυχίας του κόσμου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ... Η ΜΑΓΚΥ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΗ.. ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "πλεόνασμα φτώχειας και δυστυχίας' .....ΛΕΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ??

      ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΝ Ο ..ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ?? ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  40. ανυπόστατα όλα ....1ο όποιος έχει μια τέτοια οικογενειακή ζωή που περιγραφετε δεν φέρεται έτσι 2ο το να έχει σπουδάσει κανείς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει και παιδεία. Ένας άνθρωπος είναι το σύνολο των πράξεών του. Τι έχει κάνει, τι μπορεί να κάνει. Τίποτε άλλο *Γκάντι* 3ο ο ιδιος ο δράστης δεν σκεφτηκε σε τι δοκιμασία θα έβαζε την οικογένειά του με αυτό που έκανε θέλετε να την σκεφτούν οι υπόλοιποι? άρα αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και για ίδια την οικογένειά του. 4ο μιλάτε για χυδαιότητα τη στιγμη που την έχετε μπροστά σας προσωποποημένη? 5ο το να υπερασπίζεστε έναν τέτοιο άτομο τη στιγμή που υπήρξατε και Δήμαρχος δεν ξέρετε πόσο κακό κάνετε σένα μέρος που ζει από τον τουρισμό. Το μεγαλείο ενός έθνους και η πρόοδος στις ηθικές αξίες κρίνεται από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα. * Γκάντι*
    5ο αυτη η καραμέλα που πιπιλάν όσοι βλέπουν ζωόφιλους, για την πείνα, για τα παιδακια και για τους πολέμους κλπ δεν είναι επιχείρημα για να αντικρούσεις πεποιθήσεις αλλά προσπάθεια για να υποβιβάσεις τα πιστεύω και τις ευαισθησίες των ανθρώπων αυτών και στην συγκεκριμένη περίπτωση αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης. Είμαστε όλοι ανθρώπιστες και βάζω πρώτα τον εαυτό μου μέσα από τους καναπέδες του σπιτιού μας...6ο και το σημαντικότερο αυτόν τον ανθρωπο δεν τον δικαιολογεί ΤΙΠΟΤΑ για την πράξη του και λυπάμαι που βρέθηκε άνθρωπος να τον υπερασπιστει... γιατί το γεγονός πως ο άνθρωπος γνωρίζει το καλό και το κακό, αποδεικνύει την ανωτερότητα της σκέψης του σε σχέση με τα ζώα. Το γεγονός πως παρ’ όλα αυτά, κάνει το κακό, αποδεικνύει την ηθική κατωτερότητα σε σχέση με τα ζώα. Mark Twain Ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καποια σχολια παρολο που δεν είναι υβριστικα με μεγαλη μου λυπη βλεπω πως δε δημοσιεύονται ποτε...γιατι αραγε συμβαινει αυτό????
    Και θα ξαναρωτησω γιατι κυρια Μουτσου δεν απαντατε σε κανενα σχολιο...δεν είναι σωστο να ανακοινώνετε την αποψη σας δημοσιως αλλα να μην απαντατε στις αντίθετες αποψεις που εκφέρονται με πολιτισμενο τροπο.
    Επισης ισχυει πως δεν εχειεκδοθει ενταλμα συληψης??Και αν ναι γιατι συμβαινει αυτό??Δε θα επρεπε να χει ηδη εκδοθεί????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. α και κατι ακομα οσον αφορα τον τιτλο της ανακοίνωσης...ο σεβασμος στον ανθρωπο προϋποθέτει αγαπη για τα ζωα...Ενας ανθρωπος που δε σεβεται τα ζωα δε γινεται να σεβεται τον ανθρωπο...όχι ενας ανθρωπος που δε σεβεται τον ανθρωπο δε γινεται να αγαπάει τα ζωα...με αλλα λογια μας αποκαλειτε όχι ανθρώπους που δεν αγαπάμε τα ζωα στην ουσια μιας και δε σεβαστήκαμε αυτόν τον οικογενειαρχη ανθρωπο...Και μαλλον ο τιτλος θα πρεπε να είναι αναποδα...Τα ζωα είναι ο αδύναμος κρικος και αυτά πρεπει να μαθαίνουμε να στηρίζουμε από μικρη ηλικια...Αν διαβασετε αρθρα ψυχολογων θα δειτε πως ενθαρρυνουν τους γονεις να παιρνουν καποιο ζωακι στο σπιτι ώστε να μαθαινει το παιδι από μικρη ηλικια να αγαπάει και να σεβεται κάθε ζωντανη υπαρξη..επισης να μαθαινει να είναι υπευθυνο ον από μικρη ηλικια μιας και το ζωακι σαν και καλα κατωτερο εχει αναγκη από την προστασια του.Αυτα εχω διαβασε και αυτά σας μεταβιβαζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κα Σοφία Μούτσου, έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν είστε πλέον δήμαρχος, επειδή δεν μπορείτε να ηγηθείτε της κοινωνίας, αλλά αντιθέτως η κοινωνία βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από εσάς! Το επιχείρημά σας μου είναι γνώριμο. Έχω βαρεθεί να μου κάνουν κριτική όταν ταϊζω αδέσποτα ζώα, γιατί δεν ταϊζω ορφανά παιδάκια. Να πάνε να τα ταϊσουν αυτοί τα ορφανά τα παιδάκια, αυτοί που μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν. Εγώ σε αυτό τον τομέα έχω επιλέξει να προσφέρω, ακριβώς επειδή για τα ζώα ενδιαφέρονται λιγότεροι. Βλέπετε η φιλοζωϊα είναι λιγότερο της μόδας και πουλάει λιγότερο από την φιλανθρωπία. Και επειδή ο νόμος και το κράτος νοιάζεται λιγότερο για τα ζώα απ' ότι για τους ανθρώπους και για τα παιδάκια. Και όπως είπε και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι «θα έρθει καιρός που οι άνθρωποι θα θεωρούν τη δολοφονία ενός ζώου, ακριβώς όπως τώρα θεωρούν τη δολοφονία ενός ανθρώπου». Για κάθε ζώο η ζωή του είναι πολύτιμη, όπως και για τον άνθρωπο. Και η ζωή του αξίζει, ακριβώς όσο και του ανθρώπου. Αυτό συμπεριλαμβάνει κάθε ζώο, όχι μόνο τα κατοικίδια, ακόμα και αυτά που οι άνθρωποι τα θεωρούν προϊόντα διατροφής, ένδυσης, υπόδησης...! Ας μην θεωρούμε τους εαυτούς μας ανώτερους Κα Μούτσου, γιατί οι πρώτοι έσονται έσχατοι και οι έσχατοι έσονται πρώτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παιδιά, εσείς οι αποπάνω έχετε ξεφύγει λίγο.
    Κα Μούτσου πηγατε να τα βάλετε με τους ζωοφιλους, υπάρχουν διάφοροι ζωόφιλοι, οι απλοί (όπως εγω) και οι σκληροπυρηνικοί (όπως οι αποπάνω), όμως ευτυχώς που υπάρχουν (οι σκληροπυρηνικοί) γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν ποτέ τίποτα για τα ζώα, κακά τα ψέμματα. Επίσης όσοι έχουν ζώα σπίτι τους δεν σημαίνει ότι νοιάζονται για τα αδέσποτα, το βλέπουμε καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο κοντινός σας άνθρωπος να τα σκεφτόταν τις συνέπειες πριν προβεί στην πράξη αυτή με το ανυπεράσπιστο ζωάκι ,τώρα να υποστεί τις συνέπειες της πράξης του και να μας και ένα τραγούδι άν είναι τόσο μάγκας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η απαντηση μου στην απαραδεκτη δημοσιευση σας.https://www.youtube.com/watch?v=Ox0WzXptBFQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τόσο στο κείμενο της κυρίας Μούτσου, όσο και σε κάποια σχόλια που είδα, γίνεται αυτή η ατυχής σύγκριση της αποτρόπαιας πράξης, για την οποία συζητάμε, με άλλα σοβαρότατα θέματα, όπως η κατάσταση της Ελληνικής κοινωνίας, ή η γενοκτονία στη Γάζα, αλλά για ένα λεπτό πατριώτες, από πότε είναι πεπερασμένο μέγεθος, οι ευαισθησίες, ο πολιτισμός κι ο ανθρωπισμός? Από ποια μέρα έγινε αυτό και δεν τον πήρα και χαμπάρι?

    Για όλα θα ενδιαφερόμαστε και για όλα θα αγωνιζόμαστε, για κάθε αδικία, ενάντια σε κάθε αποτρόπαια πράξη, υπέρ της ζωής, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, όπως μπορεί, ή όσο αντέχει. Δεν κατάλαβα γιατί το ενδιαφέρον για την φτώχεια, ή για τους πολέμους, ακυρώνει το ενδιαφέρον για τα ζώα, λες και υπερχείλισε η φιάλη του ανθρωπισμού μας και δεν αντέχουμε άλλο να προσφέρουμε, τουλάχιστον την προσοχή μας? Είναι καθήκον του κάθε υπέυθυνου κοινωνικού ανθρώπου να αντιδρά στα κακώς κείμενα ... σε όλα τα κακώς κείμενα!

    Υ.Γ. Για τους ευαισθητοποιημένους με την Γάζα ... στις διαδηλώσεις που θα γίνουν (ήδη έγιναν δύο) και στην ανθρωπιστική βοήθεια που θα ζητηθεί σύντομα ... ένας ένας ... να μη γίνει συνωστισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ << ΕΥΑΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ>> ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΚΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ<< ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ>>ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ...ΤΟ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ....ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΠΟΛΗΤΙΚΟΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΗΖΕΙ.ΑΝ Ο ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ? ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ? ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ......ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΡΜΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αν σαν δήμαρχος είχατε εφαρμόσει το νόμο και αντιμετωπίζατε το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων ,με στειρώσεις, βοηθούσατε τους ιδιοκτήτες να στειρώνουν τα δικά τους με οικονομικές τιμές ,έτσι ώστε ο πληθυσμός των αδέσποτων να είναι ελέγξιμος ,δεν θα είχαμε σαν έλληνες τέτοια περιστατικά βίας. Αλλά αντί να ζητήσετε συγνώμη που δεν λύσατε σαν δήμαρχος ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των δήμων ,ζητάτε και ρέστα ...να ευαισθητοποιηθούμε εμείς για το κακοποιημένο παιδί του που δεν έχουμε ιδέα καν ότι έχει παιδί? Εσείς που τα γνωρίζατε τι ακριβώς κάνατε. Τέτοιους δημάρχους έχουμε και τρέχουμε και δεν φτάνουμε όσοι αγαπάμε τον τόπο μας,το λαό μας και τις αθώες ψυχές που εμείς εγκαταλέιψαμε στους δρόμους και οι υπέυθυνοι (δήμοι,πολίτες που εγκαταλείπουν) αγρόν αγοράζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θερμως σας συλλυπουμαι για τη βριθουσα εωλων σοφισματων και ανερματιστων ειρμων επιστολη σας. Στην απελπιδα προσπαθεια σας να περισωσετε την εικονα του ιδιαιτερου τοπου σας -που ο συντοπιτης σας και μονο, κατακερματισε- κατασκευασατε ενα σαθρο σκαριφημα με σκοπο να καλυψετε οπως-οπως τα κακως κειμενα της περιοχης την οποια ειχατε υπηρετησει ως δήμαρχος. Αν κατα τη διαρκεια της θητειας σας ειχατε επικεντρωθει στην ουσιαστικη επιλυση του προβληματος και τα αδεσποτα ζωα θα απολαμβαναν καποιο βαθμο ευζωιας και οι δημοτες σας δε θα τα θεωρουσαν, ισως, βδελυρα.Το κυριο μελημα σας τωρα εξακολουθει να αφορα στην επιφανεια -να περισωσετε ό,τι και όπως μπορειτε καλυπτοντας το θεμα και τον δραστη του εγκληματος (εξ αλλου ποτε δε φανταζοσασταν πως θα επαιρνε το ζητημα αυτο τοσο μεγαλες διαστασεις) για να μη χασετε το τουρισμο και τα εσοδα που αυτος προσκομιζει. Εξακολουθειτε, δηλαδη, να μη λαμβανετε αυτο το φρικαλεο περιστατικο σαν αφορμη για ουσιατικη δραση, βαθυτερη απο την επιφανεια...ας ειμαστε απ' εξω κουκλα....Και σε αυτο το σημειο να πω οτι και η νυν δημοτικη αρχη δε με πειθει οτι θα κανει κατι ουσιαστικο για την ευζωια των αδεσποτων της περιοχης παρ'ολο το γλυκαναλατο γραμματακι, που δεν παρελειψε, όμως, να χαρακτηρισει τα αδεσποτα ως "αγκαθι"....ξεφυγε η πεννα του επιστολογραφου και λαθεψε στο χαρακτηρισμο....και, ναι, η αληθεια φαινεται -απο τις καθημερινες κακοποιησεις σε ολη την επικρατεια- να ειναι οτι αγκαθι σας φαινονται τα αδεσποτα και αντικειμενα προς αποστροφη και εξοντωση, αρκει να γινονται κρυφα και να μη βλαπτεται η εικονα....Μεχρι η Πολιτεια να δει το θεμα αυτο με τη σοβαροτητα που του αρμοζει, μεχρι να δει οτι οφειλει να προλαμβανει και να επιμορφωνει και να τιμωρει αυστηρα τα εγκληματα κατα της ζωης δε προκειται ποτε να επισκεφτω τα Στυρα και κανενα αλλο μερος οπου τετοιες φρικαλεοτητες συντελουνται, θα παροτρυνω δε γνωστους και φιλους, Ελληνες και ξενους να πραξουν το ιδιο.
    Ο Δημος Καρυστου ενημερωσε τον εισαγγελεα ουτως ωστε να επεμβει αυτεπαγγελτως; Το εχω απορια. Παρ' ότι απηυθυνα την ερωτηση αυτη στο Δημο Καρυστου, απαντηση δεν ελαβα ποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...