Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησαν οι νέες εγγραφές των νηπίων στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Καρύστου

Οι νέες εγγραφές των νηπίων στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Καρύστου που ξεκινήσουν φέτος από τις 2 Ιουνίου θα παραταθούν έως τις 25-7- 2014 στα πλαίσια του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και θα δέχεται παιδιά ηλικίας δυόμιση (2.5) ετών έως πέντε (5) ετών. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΤΜΗΜΑ
Επίσης χωρίς του προγράμματος ΕΣΠΑ, θα δεχόμαστε αιτήσεις νηπίων έως 25 Ιουλίου 2014. 
Οι γονείς που θέλουν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ χρειάζονται:

Για όλες τις αιτούσες
  • · Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  • · Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου της μητέρας και Άδεια Διαμονής σε ισχύ εάν η μητέρα είναι αλλοδαπή από τρίτες χώρες.
  • · Εκτύπωση εκκαθαριστικού σημειώματος για το οικονομικό έτος 2014.
  • · Ιατρική Βεβαίωση 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2014

Εάν η μητέρα είναι μισθωτή: Βεβαίωση εργοδότη με ημερομηνία έκδοσης από τις 25.06.2014, από την οποία να προκύπτει η συνέχιση της απασχόλησης, καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου), και αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψής της ή αντίγραφο σύμβασης με τον εργοδότη.

Εάν η μητέρα είναι αυτοαπασχολούμενη εκτός πρωτογενή τομέα: Αντίγραφο της Δήλωσης Ενάρξεως Επιτηδεύματος στην Δ.Ο.Υ. και Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος ΚΑΙ βεβαίωση του ασφαλιστικού της τομέα.

Εάν η μητέρα είναι αυτοαπασχολούμενη στον πρωτογενή τομέα: Βεβαίωση ασφαλίσεως από τον Ο.Γ.Α., ή Βεβαίωση από τον Ο.Γ.Α. ότι έχουν καταβληθεί οι ασφαλιστικές εισφορές.

Εάν η μητέρα είναι άνεργη ή εργάζεται χωρίς να είναι εγγεγραμμένη σε μητρώα ασφαλιστικού φορέα:

Αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο Βεβαίωσης Εξατομικευμένης Παρέμβασης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. *** Το Δελτίο Ανεργίας θα πρέπει να έχει εκδοθεί το αργότερο έως και τις 27/06/2014.

Εάν η μητέρα λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ., και παραμένει άνεργη:

Αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ..


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΙΟΥΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...