Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ευχές, αναμνήσεις, χοροί και τραγούδια στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού Καρύστου

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Καρύστου, με τον τίτλο «Παίζω, χορεύω, τραγουδώ: Το καλοκαίρι προσκαλώ» !!! Μια καταπληκτική γιορτή με μεγάλη επιτυχία, πλημμυρισμένη από καλοκαίρι, με δίχτυα, κοχύλια, αστερίες, κορδέλες, κεριά και με το αστείρευτο κέφι των παιδιών, θυμίσαμε σε όλους το Ελληνικό Καλοκαίρι!!!
Η γιορτή ξεκίνησε από το πρωί, με θαλασσινές κατασκευές που έκαναν τα παιδιά!!! Μετά παίξανε Θέατρο « Μια μέρα του Απρίλη» βασισμένο στο βιβλίο της Άλκης Ζέη. Μία διαδραστική παράσταση μαζί με την ομάδα «Μικρές ιστορίες»
Παρακολούθησαν μια ταινία «Αναμνήσεις μιας χρονιάς»
Και τέλος ήρθαν μαζί με τους γονείς τους και φίλους, το απόγευμα, να πάμε όλοι μαζί μια βόλτα και να χορέψουμε στα νησιά της Ελλάδας μας!!!

Το προνηπιακό τμήμα παρουσίασε μέσα σε άλλη διαμορφωμένη αίθουσα εκθέσεις:
• Έκθεση με τα συναισθήματα των παιδιών πάνω σε πίνακες μεγάλων ζωγράφων
• Έκθεση «Θεογονία» πως δημιουργήθηκε κατά τη μυθολογία ο κόσμος
• Οι δώδεκα (12) Θεοί του Ολύμπου

Μια καταπληκτική, αλλά πάρα πολύ δύσκολη δουλειά, που φαίνεται πόσο προσεκτικά και μελετημένα άρχισε να λειτουργεί και το προνηπιακό Τμήμα στον Παιδικό μας Σταθμό!!!

Η Πρόεδρος κυρία Μαρία Κιούκη ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο, ευχαρίστησε τους γονείς και για την άψογη συνεργασία της με τους υπαλλήλους του Παιδικού Σταθμού, και του Δήμου. Είπε επίσης, πως έγιναν πάρα πολλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, και με τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι πήραμε και φέτος το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, για το διάστημα 2014-2015 και πιστεύει ότι όλο αυτό το έργο που έγινε μέσα στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Καρύστου, θα συνεχιστεί από την καινούργια διοίκηση σαν μια συνέχεια!!!










η κ. Εύη Καπόλα και η κ. Μαρία Κιούκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...