Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Επιστολή Ραβιόλου στους Aνεμογεννητριάδες

Επιστολή απέστειλε ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος προς όλες τις Εταιρείες Ανεμογεννητριών που δραστηριοποιούνται ή που προτίθενται να δραστηριοποιηθούν στο Δήμο Καρύστου όπου τους επισήμανε τους ενδεχόμενους κινδύνους πυρκαγιάς στην περιοχή μας που προκαλούνται από τα εναέρια καλώδια του δικτύου των αιολικών πάρκων και ζήτησε τις άμεσες ενέργειες για την αποφυγή κάθε τέτοιου ενδεχόμενου.


Η επιστολή είχε ως εξής:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κύριοι,
Λόγω της θερινής περιόδου και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή μας, όπως καλά γνωρίζετε, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να επιστήσω την προσοχή σας όσον αφορά στον κίνδυνο πυρκαγιάς που οφείλετε στα εναέρια καλώδια του δικτύου των αιολικών πάρκων για τα οποία έχουμε διαμαρτυρηθεί κατ΄επανάληψη σαν Δήμος Καρύστου ζητώντας την υπογειοποίηση τους. 
Σας ζητούμε να προβείτε σε κάθε ενέργεια που απαιτείτε ώστε να προστατεύσετε στο μέγιστο βαθμό την περιοχή μας τόσο στα σημεία που είναι ήδη εγκατεστημένες ΑΠΕ όσο και στα υπό κατασκευή έργα για τα οποία ελπίζουμε ότι έχετε ήδη προβλέψει την υπογειοποίηση των καλωδίων. 
Επίσης θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση ο Δήμος μας δεν θα δεχθεί να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των δημοτών του και των περιουσιακών τους στοιχείων. 
Γι' αυτό ζητούμε τις δικές σας άμεσες ενέργειες για την αποφυγή κάθε ενδεχόμενου κινδύνου και την άμεση ενημερωσή μας για τις ενέργειές σας

Κάρυστος 28/06/2014 Με εκτίμηση,
Λευτέρης Ραβιόλος
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος
Καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...