Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Αλλιώς!» - Ας δώσει ο απερχόμενος Δήμαρχος στο νέο Δ.Σ. τη δυνατότητα να κατανείμει σωστά το ποσό απο το «ταμείο Μολυβιάτη»

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Δήμαρχος αποφάσισε να επαναφέρει το ζήτημα  της έγκρισης των μελετών, που αφορούν στα έργα που έχει αποφασίσει να  κάνει με το σύνολο των χρημάτων του «ταμείου Μολυβιάτη». 

Τα έργα αυτά αφορούν συγκεκριμένα: 
  • 1. Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργου : «Βελτίωση αγροτικής οδού Στουππαίοι – Βαρελαίοι». 
  • 2. Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργου : «Βελτίωση αγροτικής οδού Σύνορο – Στουππαίοι – Δρυμάρι». 

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας: 
  • 1. Θεωρούμε την απόφαση αυτή άδικη. Διότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού αφορά στον πρώην Δήμο Στυραίων. Άρα δεν είναι δυνατόν να μεταφερθεί ολόκληρο το ποσό αλλού. 
  • 2. Ζητάμε να γίνει το Δ.Σ., ώστε να ρυθμιστούν άλλες εκκρεμότητες, αλλά να εξαιρεθούν απ` την ημερήσια διάταξη τα δύο αυτά θέματα. 
Ας δώσει ο απερχόμενος Δήμαρχος στο νέο Δ.Σ. τη δυνατότητα να κατανείμει σωστά το ποσό απ` το ταμείο, τόσο στους Στουππαίους και του Βαρελαίους, όσο και στα Στύρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...