Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Καρύστου: Μας κοροϊδεύουν, η κυβέρνηση μας εμπαίζει.

Διαμαρτυρόμαστε για την διαθεσιμότητα των οδηγών ασθενοφόρων και των νυχτοφυλάκων από τις 8 Απριλίου. Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού κύριου Γεωργιάδη ότι το νοσοκομείο θα μείνει όπως έχει καθώς και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους,διαπιστώνουμε ότι για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση μας εμπαίζει.
Κανείς δεν μας πληροφορεί επίσημα πως θα καλυφθεί η περιοχή μας με ασθενοφόρο,καθώς και πως θα φυλάσεται το νοσοκομείο τις νύχτες εφόσον υπάρχει μόνο μια νοσηλεύτρια.

Οι βουλευτές του Νομού που υπερψήφισαν αυτό το απαράδεκτο πολυνομοσχέδιο,θα είναι υπόλογοι για ότι συμβεί στους κατοίκους της Καρυστίας αλλά και στους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Το προσωπικό εδώ και πολύ καιρό παρά τις ελλείψεις προσωπικού προσπαθούμε να λειτουργούμε το νοσοκομείο όσο το δυνατόν καλύτερα για το όφελος των ασθενών. Η επιβράβευση αυτών των προσπαθειών είναι η διαθεσιμότητα ή και η απόλυσή μας.

Περιμένουμε από τους παράγοντες της περιοχής μας να αντιδράσουν μαζί μας άμεσα όπως έκαναν στην περίπτωση του υποδ. κύριου Μίχα. Ελπίζουμε να μην αντιδράσουν με τον τρόπο που αντέδρασαν στην περίπτωση των υπαλλήλων της ΔΟΥ και του ΙΚΑ.

Καλούμε τους πολίτες της Καρυστίας να αγωνιστούν μαζί μας για ένα νοσοκομείο που θα είναι ασφαλές για όλους τους πολίτες. Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΡΥΦΑ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΥΔΕ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...