Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΕΙΝΝΕΥΒ - Καταγγέλλουμε το μέτρο της διαθεσιμότητας - κινητικότητας των οδηγών ασθενοφόρων στα Νοσοκομεία Κύμης και Καρύστου

Στις 11 Απριλίου 2014 συνήλθε το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ και έλαβε τις εξής αποφάσεις :

1. Για το θέμα της μετακίνησης ιατρών από τα Κέντρα Υγείας για τη στελέχωση του ΠΕΔΥ, και τις μετακινήσεις των Ιατρών από τα περιφερειακά Νοσοκομεία προς το κέντρο και την Σκύρο, καλούμε τους συναδέλφους να ζητήσουν από την υπηρεσία να τους προσδιορίσει ακριβώς τους λόγους και τον χρόνο της μετακίνησής τους όπως ο νόμος προβλέπει .

Επισημαίνουμε ότι η νομική υπηρεσία της ΕΙΝΝΕΥΒ είναι στην διάθεση των συναδέλφων για οποιαδήποτε νομική συμβουλή και ενέργεια. Υπενθυμίζουμε ότι η πάγια θέση μας είναι η στελέχωση των ελλείψεων με μόνιμο προσωπικό με την πρόσληψη νέων γιατρών και όχι με την αποδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων.

2. Καταγγέλλουμε το μέτρο της διαθεσιμότητας/κινητικότητας των οδηγών ασθενοφόρων ιδίως για τα Νοσοκομεία Κύμης και Καρύστου και επισημαίνουμε ότι η ζωή των κατοίκων των περιοχών αυτών τίθεται σε άμεσο κίνδυνο.

3. Δηλώνουμε αντίθετοι με την παρέμβαση ορισμένων πολιτικών προσώπων στη λειτουργία του νοσοκομείου προς ικανοποίηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, και καταδικάζουμε κάθε παρέμβαση που πυρπολεί την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.


Για την ΕΙΝΝΕΥΒ
Ο Πρόεδρος 
Αντώνιος- Πάρις Σώτος

Η Γραμματέας
Ειρήνη Κουρμπέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...