Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Λευτέρης Ραβιόλος - Δεν θα συμμετέχουμε ξανά σε δημοτικα συμβούλια τα οποία θα θιγούν τα συμφέροντα των συμπολιτών μας

Η εκ νέου πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα , με τα ίδια θέματα που ήταν η αφορμή για να μην διεξαχθεί το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο λόγω της μεγάλης αντίδρασης των κατοίκων των Στυρων αποτελεί πρόκληση.

Δήλωσα δημοσίως στα Στύρα πως δεν θα συμμετέχουμε ξανά σε δημοτικό συμβούλιο τα θέματα του οποίου θα θιγούν τα συμφέροντα των συμπολιτών μου. 

Έχω δηλώσει επίσης πως δεν θα νομιμοποιήσω την άθλια πρακτική του δημάρχου με την οποία προχωρώντας σε ρουσφετολογικά έργα προσπαθεί να θολώσει την πολιτική του ανεπάρκεια. 

Καλώ τον απερχόμενο δήμαρχο να βγει από τον λάθος δρόμο που έχει ακολουθήσει. 

Μην ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα, η ανικανότητα του στην διοίκηση και στη διαχείριση έφεραν τον τόπο πίσω !

Σε κάθε περίπτωση του ξεκαθαρίζω πως δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο. 

Εμείς οι κάτοικοι της Καρυστίας αξίζουμε πολλά περισσότερα. Καιρός να το καταλάβει.

3 σχόλια:

  1. Αποτελεί αν μη τι άλλο πρόκληση και εμπαιγμό προς όλους τους συνδημότες, η δημόσια παραδοχή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ότι θα σαμποτάρει το δημοτικό συμβούλιο. Η ατζέντα του δσ περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, και την απαραίτητη τροποποίηση του προϋπολογισμού, η οποία πρέπει να γίνει ώστε να πληρωθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς προμηθευτές του δήμου Καρύστου.
    Φαίνεται ότι τον κ. Ραβιόλο καθόλου δεν τον απασχολεί το πότε όλοι αυτοί οι επαγγελματίες θα αποπληρωθούν. Καθόλου δεν τον απασχολεί αν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσουν τον ΟΑΕΕ, την εφορία, τους υπαλλήλους ή να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις.
    Μέσα στη γυάλινη μπάλα, όπου ζει, έχει την ψευδαίσθηση ότι όλοι έχουν τη δική του οικονομική δυνατότητα. Ή μάλλον καλύτερα θέλει τους συνδημότες του αδύναμους οικονομικά και εύκολη λεία εκμετάλλευσης, προκειμένου να ξεδιπλώσει ολικά την στρατηγική του. Την στρατηγική των ανεδαφικών υποσχέσεων, όπου τάζει στους πάντες τα πάντα, και των εκβιασμών.
    Ο άνθρωπος είναι όχι μόνο ελάχιστος, αλλά και επικίνδυνος. Επικίνδυνος όχι μόνο για τον δήμο Καρύστου, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο δημόσιο αξίωμα.
    Η απάντηση που θα λάβει όλη αυτή η κάστα, της οποίας ηγείται, στις εκλογές του Μαΐου, θα είναι εκκωφαντική.

    Γιάννης Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...